Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Servis računalniške opreme

Trace storitve

Servis računalniške opreme

Zagotavljamo popolno podporo skozi celoten življenjski cikel za strojno opremo različnih ponudnikov.

Storitve podpore in servisa za strojno opremo pokrivajo celoten obseg preizkušenih preventivnih in diagnostičnih storitev, odpravo napak ter popravila tako na strojni kot programski opremi.

Servisiranje računalniške opreme obsega:

Za uspešno servisiranje računalniške opreme je pomembno, da se izvaja redno in strokovno ter da se uporabljajo visokokakovostni nadomestni deli in programski dodatki.

To zagotavlja, da bo vaša računalniška oprema vedno delovala optimalno, brez prekinitev in z minimalnim tveganjem za izgubo podatkov.

Servisiranje računalniške opreme je lahko vezano na vzdrževalno pogodbo. Stranke z vzdrževalno pogodbo imajo prednost pri servisiranju in s tem večjo odzivnost.
Mnenja naših odjemalcev

S sistemom Trace WMS smo zadovoljni, saj smo že v prvem letu uporabe dosegli rezultate, s katerimi se pohvalijo le redka podjetja, pa še ta so praviloma mnogo bolj izkušena na področju skladiščnega poslovanja. Ob letni inventuri v skladišču ni bilo odstopanj, kar me je povsem presenetilo, saj sem do letos menil, da gre za mit, nekaj nedosegljivega. A je to le še dodaten dokaz, da smo res dobro zasnovali sistem dela v skladišču.

Primož Mavrič

Primož Mavrič

Prokurist podjetja Solchem

S Trace.WMS smo prihranili ogromno denarja, saj po njegovi zaslugi ni več izgub materiala, ni več mankov pri inventurah in izgub v proizvodnji. Naložba se nam je ekspresno poplačala

Aleš Benda

Aleš Benda

Direktor, Kovinoplastika Benda d.o.o.
Zaupajo nam
Stopite v stik

Opekarniška cesta 5
2270 Ormož
Slovenija, EU

Telefon: +386 (0)2 741 17 61
E – pošta: info@trace.si