Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Najem IT infrastrukture v oblaku

Trace storitve

Najem IT infrastrukture v oblaku

Najem virtualnih strežnikov

Nudimo najem virtualnih strežnikov, ki so odlična rešitev za vse tiste, ki potrebujejo zmogljiv in prilagodljiv strežnik za svoje poslovanje. Naši virtualni strežniki so visoko zmogljivi in zanesljivi, saj uporabljamo najnovejšo tehnologijo in strojno opremo.

Podpora

Naši strežniki so visoko zmogljivi, zanesljivi in varni, zato lahko računate na njihovo brezhibno delovanje in stabilno povezavo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Poleg tega vam nudimo tudi strokovno tehnično podporo, ki vam bo pomagala reševati morebitne težave pri uporabi strežnika.

Prilagodljivost

Pri nas lahko najamete strežnik, ki ustreza vašim zahtevam glede procesorske moči, pomnilnika, prostora za shranjevanje in povezljivosti.

Naši paketi so prilagojeni tako majhnim kot velikim podjetjem, odvisno od vaših potreb in proračuna.

Mnenja naših odjemalcev

S sistemom Trace WMS smo zadovoljni, saj smo že v prvem letu uporabe dosegli rezultate, s katerimi se pohvalijo le redka podjetja, pa še ta so praviloma mnogo bolj izkušena na področju skladiščnega poslovanja. Ob letni inventuri v skladišču ni bilo odstopanj, kar me je povsem presenetilo, saj sem do letos menil, da gre za mit, nekaj nedosegljivega. A je to le še dodaten dokaz, da smo res dobro zasnovali sistem dela v skladišču.

Primož Mavrič

Primož Mavrič

Prokurist podjetja Solchem

S Trace.WMS smo prihranili ogromno denarja, saj po njegovi zaslugi ni več izgub materiala, ni več mankov pri inventurah in izgub v proizvodnji. Naložba se nam je ekspresno poplačala

Aleš Benda

Aleš Benda

Direktor, Kovinoplastika Benda d.o.o.
Zaupajo nam
Stopite v stik

Opekarniška cesta 5
2270 Ormož
Slovenija, EU

Telefon: +386 (0)2 741 17 61
E – pošta: info@trace.si