Skip to content Skip to footer
Industrija 4.0

Digitalizacija proizvodnje - revolucija, ki preoblikuje vaše poslovanje

Dobrodošli v svetu digitalizacije proizvodnje, kjer so možnosti neskončne in vaše podjetje lahko doseže nove višine učinkovitosti, produktivnosti in konkurenčne prednosti.

Ne glede na industrijo v kateri ste,

vam digitalna preobrazba proizvodnje zagotavlja zmogljiva orodja in tehnologije za optimizacijo vašega poslovanja, zmanjšanje stroškov in povečanje prihodkov.

Proizvodnja
Kvaliteta
Skladišče
Meritve
Logistika
Dokumenti
Nabava
Prodaja
Vzdrževanje
Poročila
Planiranje
Dostop
Prisotnost
tracemes

Poskrbimo za uspešno digitalizacijo proizvodnje

TRACE SOLUTIONS

Digitalizacija proizvodnje temelji na vključevanju informacijske tehnologije, avtomatizacije in analitike v vse vidike proizvodnega procesa.

To pomeni, da je vaša proizvodnja lahko povezana z omrežjem, kar vam omogoča spremljanje in upravljanje vsakega koraka proizvodnje v realnem času. Ta visokokakovosten pristop prinaša številne prednosti.
povezana digitalizacija

Avtomatiziran proces vodenja proizvodnih procesov

V današnjem vse hitrejšem in vse bolj konkurenčnem poslovnem okolju digitalizacija proizvodnje postaja ključen dejavnik za dolgoročno uspešnost vašega podjetja.

Odklenite potencial vaše proizvodnje z zmogljivimi orodji, ki jih ponuja digitalna transformacija, in odprite vrata večji učinkovitosti, povečanim prihodkom in nenehnemu napredku.

Kaj o nas menijo

Naše stranke

S sistemom Trace WMS smo zadovoljni, saj smo že v prvem letu uporabe dosegli rezultate, s katerimi se pohvalijo le redka podjetja, pa še ta so praviloma mnogo bolj izkušena na področju skladiščnega poslovanja. Ob letni inventuri v skladišču ni bilo odstopanj, kar me je povsem presenetilo, saj sem do letos menil, da gre za mit, nekaj nedosegljivega. A je to le še dodaten dokaz, da smo res dobro zasnovali sistem dela v skladišču.

S Trace.WMS smo prihranili ogromno denarja, saj po njegovi zaslugi ni več izgub materiala, ni več mankov pri inventurah in izgub v proizvodnji. Naložba se nam je ekspresno poplačala

Primož MavričPrimož MavričProkurist podjetja SolchemAleš BendaAleš BendaDirektor, Kovinoplastika Benda d.o.o.
Zaupajo nam
Stopite v stik

Opekarniška cesta 5
2270 Ormož
Slovenija, EU

Telefon: +386 (0)2 741 17 61
E – pošta: info@trace.si