Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Načrtovanje in implementacija IT infrastrukture

Trace storitve

Načrtovanje in implementacija IT infrastrukture

Z namenom zagotavljanja učinkovite in prilagodljive informacijske tehnologije, pomagamo strankam pri vzpostavitvi sodobnih in zanesljivih IT okolij.

Naša storitev obsega celoten življenjski cikel IT infrastrukture, vključno z:

Načrtovanje
Skupaj z vami razvijamo strategijo za IT infrastrukturo, pri čemer upoštevamo vaše poslovne potrebe, varnostne zahteve, zmogljivost, skalabilnost in uporabniško izkušnjo. Izdelujemo podrobne načrte za omrežje, strežnike, shranjevanje podatkov, varnostne sisteme in druge ključne elemente.
Implementacija
Po načrtovanju izvedemo postopke namestitve, konfiguracije in integracije vseh potrebnih komponent. Naša ekipa se osredotoča na natančno in zanesljivo izvedbo, da zagotovi pravilno delovanje vaše IT infrastrukture. Spremljamo tudi postopek prehoda in izvajamo potrebna testiranja.
Upravljanje
Po implementaciji vam lahko ponudimo tudi storitve upravljanja IT infrastrukture. To vključuje nadzorovanje delovanja, upravljanje zmogljivosti, vzdrževanje, nadgradnje in podporo.

Ne glede na velikost ali panogo vašega podjetja, smo vaš zanesljiv partner za načrtovanje in implementacijo IT infrastrukture.

Zavezani smo k zagotavljanju rešitev, ki vam omogočajo izboljšanje produktivnosti, zmanjšanje stroškov ter doseganje vaših ciljev na področju informacijske tehnologije.

Mnenja naših odjemalcev

S sistemom Trace WMS smo zadovoljni, saj smo že v prvem letu uporabe dosegli rezultate, s katerimi se pohvalijo le redka podjetja, pa še ta so praviloma mnogo bolj izkušena na področju skladiščnega poslovanja. Ob letni inventuri v skladišču ni bilo odstopanj, kar me je povsem presenetilo, saj sem do letos menil, da gre za mit, nekaj nedosegljivega. A je to le še dodaten dokaz, da smo res dobro zasnovali sistem dela v skladišču.

Primož Mavrič

Primož Mavrič

Prokurist podjetja Solchem

S Trace.WMS smo prihranili ogromno denarja, saj po njegovi zaslugi ni več izgub materiala, ni več mankov pri inventurah in izgub v proizvodnji. Naložba se nam je ekspresno poplačala

Aleš Benda

Aleš Benda

Direktor, Kovinoplastika Benda d.o.o.
Zaupajo nam
Stopite v stik

Opekarniška cesta 5
2270 Ormož
Slovenija, EU

Telefon: +386 (0)2 741 17 61
E – pošta: info@trace.si