Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vzdrževanje IT infrastrukture

Trace storitve

Vzdrževanje IT infrastrukture

Zavedamo se, da je vaša IT infrastruktura ključna za uspešno delovanje vašega poslovanja, zato smo tukaj, da vam zagotovimo nemoteno delovanje vaših naprav in sistemov.

Naša ekipa strokovnjakov bo redno spremljala vašo IT infrastrukturo, da bi odkrili morebitne težave, še preden se pojavijo in s tem preprečili njihovo negativno vplivanje na vaše poslovanje. Poleg tega bomo poskrbeli tudi za redno posodabljanje vaše IT infrastrukture, da bo vedno na tekočem z najnovejšimi tehnologijami in varnostnimi standardi.

Naša storitev vzdrževanja IT infrastrukture vključuje tudi hitro in učinkovito odpravljanje težav. Če se pojavi kakršna koli težava, naša ekipa strokovnjakov hitro reagira in poskrbi za odpravo težave, da bi čim prej obnovili nemoteno delovanje vaše IT infrastrukture.

Poleg tega bomo poskrbeli tudi za varnost vaše IT infrastrukture. Redno bomo izvajali varnostne posodobitve in preglede, da bomo odkrili morebitne varnostne ranljivosti in jih takoj odpravili.

Zagotovili bomo tudi varnostne kopije vaših pomembnih podatkov in datotek, da bi bili vedno zaščiteni pred izgubo podatkov.

Z našo storitvijo vzdrževanja IT infrastrukture bomo poskrbeli, da bo vaše poslovanje potekalo brezhibno in nemoteno, brez da bi se morali ukvarjati s težavami v IT infrastrukturi. Kontaktirajte nas že danes in se prepričajte o kakovosti naših storitev.
Mnenja naših odjemalcev

S sistemom Trace WMS smo zadovoljni, saj smo že v prvem letu uporabe dosegli rezultate, s katerimi se pohvalijo le redka podjetja, pa še ta so praviloma mnogo bolj izkušena na področju skladiščnega poslovanja. Ob letni inventuri v skladišču ni bilo odstopanj, kar me je povsem presenetilo, saj sem do letos menil, da gre za mit, nekaj nedosegljivega. A je to le še dodaten dokaz, da smo res dobro zasnovali sistem dela v skladišču.

Primož Mavrič

Primož Mavrič

Prokurist podjetja Solchem

S Trace.WMS smo prihranili ogromno denarja, saj po njegovi zaslugi ni več izgub materiala, ni več mankov pri inventurah in izgub v proizvodnji. Naložba se nam je ekspresno poplačala

Aleš Benda

Aleš Benda

Direktor, Kovinoplastika Benda d.o.o.
Zaupajo nam
Stopite v stik

Opekarniška cesta 5
2270 Ormož
Slovenija, EU

Telefon: +386 (0)2 741 17 61
E – pošta: info@trace.si