Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trace WMS

ClientClient nameYear2023AuthorAuthor nameShare
Trace WMS

Optimizira, poenostavi in pohitri delo v skladišču.

Trace WMS

Informacijska podpora notranjim in zunanjim logističnim procesom, ki jih srečujemo v skladiščih in proizvodnji ter med podjetji v preskrbovalni verigi.

Vsem, ki ste se kadarkoli srečali z delom v skladišču je poznana problematika skrbnega, odgovornega in učinkovitosti dela.

Učinkovita informacijska podpora logističnim procesom, kateri potekajo v skladiščih, v proizvodnji in v zunanji logistiki je ena od ključnih komponent za doseganje konkurenčne prednosti. Omogoča vam vitko organizacijo, poveča produktivnost in zmanjša izgube materiala.

Vložki v informatizacijo logistike s Trace WMS – warehouse management system so v primerjavi z izgubami, ki jih imamo zaradi slabe informatike, minimalni. Ko govorimo o informatizaciji logističnih procesov s Trace WMS – warehouse management system, govorimo o rešitvi, ki prihrani in ustvarja dodano vrednost. Pozitivni učinki uvedene rešitve Trace WMS – warehouse management system so vidni v izredno kratkem času.

Rešitev Trace WMS – warehouse management system vam omogoča:

  • Na enostaven in hiter način boste označili prejeto blago na vhodu ali pa bodo to namesto vas storili dobavitelji z uporabo WEB portala.
  • Imate izdelke, ki jih dobavljate različnim kupcem, vsak pa zahteva svoj način pakiranja, svojo označevanje-nalepke, s svojimi oznakami za primarne in sekundarne embalirne enote. Z našo rešitvijo boste ta opravila opravili hitro in učinkovito.
  • Izdelke pakirate v primarne in sekundarne transportne enote ali pa jih dobavljate samostojno. Z našo rešitvijo boste na enostaven in hiter način sestavljali primarne embalirne enote v sekundarne, odzemali in dodajali primerna iz/v sekundarne enote, premikali embalirne enote…
  • Podprta je vsa manipulacija z SSCC.
  • Kupcu lahko v elektronski obliki pošljete despatch advice.
  • Vaši kupci od vas zahtevajo sledljivost, katere izdelke, v katerih primarnih in sekundarnih embalirnih enotah ste mu jih dobavili, po serijskih, saržah in poljubnih oznakah sledljivosti po GS1 Standardu. Do teh podatkov boste lahko z uporabo naše rešitve prišli na “klik”.
  • Opravila, ki jih izvajate v skladišču bomo informacijsko podpri in konfigurirali po vašim zahtevam. Na ta način boste optimizirali delo zaposlenih in zagotovili izvajanje dela z najnižjimi stroški. Trace WMS zahteva minimalno skeniranje za izvedbo skladiščnih opravil.
  • Zagotovili bomo ustrezno obveščanje zaposlenih o dogodkih v skladiščnih procesih, s katerimi morajo biti seznanjeni.
  •  Analiza dela v skladišču. Z uporabo Trace.BiD  lahko naredite poljubne analize podatkov ter jih vizualizirate z uporabo grafikonov.

  • Planiranje komisioniranja po relacijah, izhodnih rampah in skladiščnikih.
Prednosti
Pogosta vprašanja

Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur. Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur. Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur. Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

Mnenja naših odjemalcev

S sistemom Trace WMS smo zadovoljni, saj smo že v prvem letu uporabe dosegli rezultate, s katerimi se pohvalijo le redka podjetja, pa še ta so praviloma mnogo bolj izkušena na področju skladiščnega poslovanja. Ob letni inventuri v skladišču ni bilo odstopanj, kar me je povsem presenetilo, saj sem do letos menil, da gre za mit, nekaj nedosegljivega. A je to le še dodaten dokaz, da smo res dobro zasnovali sistem dela v skladišču.

Primož Mavrič

Primož Mavrič

Prokurist podjetja Solchem

S Trace.WMS smo prihranili ogromno denarja, saj po njegovi zaslugi ni več izgub materiala, ni več mankov pri inventurah in izgub v proizvodnji. Naložba se nam je ekspresno poplačala

Aleš Benda

Aleš Benda

Direktor, Kovinoplastika Benda d.o.o.
Zaupajo nam
Stopite v stik

Opekarniška cesta 5
2270 Ormož
Slovenija, EU

Telefon: +386 (0)2 741 17 61
E – pošta: info@trace.si